Edwin Straver naar Nederland overgebracht

Motorrijder Edwin Straver wordt vandaag vanuit Saudi-Arabië naar Nederland overgebracht. In de toestand van Straver is helaas geen verandering want die is nog steeds kritiek.

De 48-jarige motorrijder uit het Brabantse Rijswijk kwam vorige week donderdag ongelukkig ten val tijdens Le Dakar. Daarbij brak hij een van de bovenste nekwervels en had hij ongeveer tien minuten geen hartslag. Na te zijn gereanimeerd, werd Straver per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Riyad.

Omdat er sindsdien geen verandering is zijn toestand, werd besloten Edwin Straver te repatriëren naar Nederland. Straver zal hier in een ziekenhuis worden opgenomen, waarna in overleg met partner en familie wordt bekeken wat de volgende stappen zullen zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties

  • Jan 23/01/2020 at 16:59

    Hoe treurig en erg ik dit ook vind, het zal waarschijnlijk niet goed aflopen. Als je hersenen 10 minuten geen zuurstof hebben gehad door de hartstilstand, zal er weinig tot niets overgebleven zijn van de hersenactiviteit en ben je hersendood (wat een vreselijk woord!). Ik heb zoiets nu een paar keer meegemaakt van dichtbij meegemaakt.
    Voor de nabestaanden : Heel veel sterkte !

    Antwoord