Edwin Straver naar Nederland overgebracht

Motorrijder Edwin Straver wordt vandaag vanuit Saudi-Arabië naar Nederland overgebracht. In de toestand van Straver is helaas geen verandering want die is nog steeds kritiek.

De 48-jarige motorrijder uit het Brabantse Rijswijk kwam vorige week donderdag ongelukkig ten val tijdens Le Dakar. Daarbij brak hij een van de bovenste nekwervels en had hij ongeveer tien minuten geen hartslag. Na te zijn gereanimeerd, werd Straver per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Riyad.

Omdat er sindsdien geen verandering is zijn toestand, werd besloten Edwin Straver te repatriëren naar Nederland. Straver zal hier in een ziekenhuis worden opgenomen, waarna in overleg met partner en familie wordt bekeken wat de volgende stappen zullen zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.