zaterdag 15 juni 2024

Harley’s huren in de Alpen

Hotel Vivaldi in het Oostenrijkse See breidt deze zomer zijn activiteiten aanzienlijk uit. Het motorvriendelijke hotel van de Twentse eigenaar Jan Wilmink is dit jaar in samenwerking met TB Travel en Eagle Rider begonnen met de verhuur van Harley-Davidson motoren. Dit arrangement loopt in het 2012-seizoen nog door tot eind oktober. Daarna gaan de meeste passen namelijk dicht.

Centraal gelegen tussen de mooiste bergpassen van Tirol is Apart Vivaldi de ideale uitvalsbasis voor motorrijders die grenzeloos willen genieten van het stuurplezier tussen Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Een weekarrangement (inclusief motorhuur) in een tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet is al vanaf 975 euro per persoon verkrijgbaar.

Meer info vind je op www.vivaldi.at.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen