Harley’s huren in de Alpen

Hotel Vivaldi in het Oostenrijkse See breidt deze zomer zijn activiteiten aanzienlijk uit. Het motorvriendelijke hotel van de Twentse eigenaar Jan Wilmink is dit jaar in samenwerking met TB Travel en Eagle Rider begonnen met de verhuur van Harley-Davidson motoren. Dit arrangement loopt in het 2012-seizoen nog door tot eind oktober. Daarna gaan de meeste passen namelijk dicht.

Centraal gelegen tussen de mooiste bergpassen van Tirol is Apart Vivaldi de ideale uitvalsbasis voor motorrijders die grenzeloos willen genieten van het stuurplezier tussen Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Een weekarrangement (inclusief motorhuur) in een tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet is al vanaf 975 euro per persoon verkrijgbaar.

Meer info vind je op www.vivaldi.at.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?