Oldtimermarkt Bockhorn naar 2021 vanwege corona

De voor velen bekende oldtimermarkt in het Noord-Duitse Bockhorn gaat dit jaar niet door vanwege de coronacrisis, maar voor volgend jaar staat al een datum: van 11 tot en met 13 juni.

Liefhebbers van oldtimers – of ze nu twee of vier wielen hebben – weten Bockhorn natuurlijk al jaren te vinden, maar vanwege de uitbraak van het coronavirus is de oldtimermarkt dit jaar afgelast. De organisatie schuift de 39ste editie van de oldtimermarkt daarom door naar volgend jaar en heeft de nieuwe datum alvast bekendgemaakt: van 11 tot en met 13 juni 2021.

Voor 2021 staan daarbij zes verschillende oldtimer-evenementen in Bockhorn in de agenda. Zo is er de oldtimer- en oldtimeronderdelenmarkt, een meeting voor auto’s, motoren, tractoren en andere zware voertuigen met een bouwjaar tot 1985 én een speciale show voor Amerikaanse voertuigen van vóór 1985 die onder de noemer ‘American way to drive’ valt.

De traditionele Friesland Rally voor auto’s en motoren van voor 1975 wordt volgend jaar ook weer gehouden in en om Bockhorn, waar ook nog een speciaal treffen voor oude tractoren (bouwjaar pre-1985) wordt gehouden.

Zie www.bockhorner-oldtimermarkt.de voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?