Omstanders voorkomen diefstal Ducati

Op klaarlichte dag proberen dieven een Ducati 1199 Panigale S te stelen. Met een haakse accuslijper probeert dief 1 het schijfremslot met alarm van de Duc te slijpen. Dief 2 bedreigt ondertussen de omstanders met een hamer. Toch wordt er ingegrepen wanneer de dieven ervandoor gaan. Hierop gooien de twee de bijna €30.000 kostende Panigale tussen een paar auto’s tegen de grond. Later ontkomen ze, maar hulde voor de omstanders!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.