13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

Ongeval door snelheidscontrole UPDATE

UPDATE 7-11-2012
De files op de A35 zijn veroorzaakt door ongevallen en niet door een snelheidscontrole. Dit is tenminste de uitleg van de politie. De radarcontrole vond namelijk plaats op knooppunt Azelo, hectometerpaal 55,4 rechts (richting Duitsland).

De eerste aanrijding vond volgens de politie echter plaats op de andere rijbaan op zo’n zeven kilometer ná de controle (richting Zwolle). De filevorming is in eerste instantie veroorzaakt door dit ongeval op de afrit Almelo-Zuid en een versmalling in de A35 richting knooppunt Azelo. In deze files ontstond een drietal aanrijdingen.

De controle, die rond 08.30 uur begon, is om 09.10 uur op verzoek van Rijkswaterstaat opgebroken. Dit is een normale procedure om enerzijds files te voorkomen en anderzijds het oplossen van files te bespoedigen aldus de politie.

BERICHT 6-11-2012
En wij maar denken dat een snelheidscontrole zorgt voor meer veiligheid op de (snel)wegen. Niet als je het volgende bericht van De VerkeersInformatieDienst leest. Verkeer in Twente kwam dinsdagmorgen volgens de VID namelijk in een opmerkelijke file terecht op de A35.

Vanwege een politiecontrole liep het verkeer richting Enschede vast tussen de knooppunten Azelo en Buren. In de staart van deze file gebeurde bovendien een ongeval. Het gevolg? Veel schade en lange files. De Telegraaf en de ANWB (via Twitter) meldden eerder vandaag ook nog eens een file op de A1 vanwege…, inderdaad ook een snelheidscontrole.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelBiaggi gestopt
Volgend artikelNieuwe MOTO73 is uit

Gerelateerde artikelen