Onlangs geflitst bij Gilze-Rijen?

Op de N282 nabij vliegveld Gilze-Rijen tussen de Bredaseweg en Zwartevenseweg zijn 168 mensen onterecht geflitst. De flitspaal die daar op 30 juni ingeschakeld werd, stond nog ingesteld op een snelheid van 70km/u, terwijl de geldende snelheidslimiet op het stuk 80km/u is.

Degenen die de beruchte ‘gele factuur’ op de deurmat hebben gehad, kunnen gerust zijn, binnenkort ontvangen ze een brief van het Centraal Justitieel Incasso Bureau met daarin een kwijtschelding van hun boete. Wie het geld reeds heeft overgemaakt, krijgt het teruggestort.

Vooralsnog staat de flitspaal uit, maar opnieuw instellen vereist geen hogere wiskunde, dus de verwachting is dat hij volgende week weer paraat staat om je op de gevoelige plaat vast te leggen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.