woensdag 24 april 2024

Gratis rijexamen bij SYM

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

SYM maakt zich sterk voor de vele voordelen van een 125cc motorscooter door bij aanschaf van een 125cc scooter van het merk tijdelijk de CBR examenkosten voor het behalen van het nieuwe A1 automaat rijbewijs te vergoeden. Met deze actie hoopt SYM meer automobilisten ertoe te bewegen de aanschaf van een motorscooter te overwegen. Met als doel hen te overtuigen van de voordelen van een motorscooter vergeleken met een auto of 50cc scooter, en de filedruk op de Nederlandse wegen te beperken.

De recente invoering van de nieuwe rijbewijscategorieën A1 en A2, naast het bestaande motorrijbewijs A, heeft het behalen van het motorrijbewijs ineens een stuk bereikbaarder gemaakt. Voor scooterkopers met enige rijervaring op een brom- of snorfiets is zo’n opleiding inclusief examen zelfs al binnen een dag te voltooien, waarmee de weg open ligt om de overstap naar een 125cc motorscooter te maken.

Tal van voordelen voor bredere groep consumenten
Met de invoering van het A1 automaat rijbewijs zijn ook de vele voordelen van een 125cc motorscooter voor een aanzienlijk bredere groep verkeersdeelnemers beschikbaar geworden. “Vergeleken met de auto is een motorscooter in en rondom de stad een stuk wendbaarder en sneller, en zijn parkeerproblemen in drukke steden verleden tijd,” licht Marco Lindhout, General Manager van Moteo Nederland, toe. “Maar ook ten opzichte van brom- en snorscooters onderscheidt een 125cc motorscooter zich op tal van gebieden in positieve zin. Je plek in het verkeer is veel duidelijker dus is er geen twijfel meer over het gebruik van de weg of het fietspad; dankzij de hogere snelheid ben je aanzienlijk sneller op je bestemming; rollenbankcontroles behoren tot het verleden en bovendien bedraagt de allrisk verzekeringspremie van een motorscooter slechts de helft van die van een 50cc scooter. Waarmee je de kosten voor je rijopleiding eigenlijk binnen twee jaar al weer hebt terugverdiend.”

Vergoeding theorie- én praktijkexamenkosten
Om die voordelen van een motorscooter extra kracht bij te zetten, vergoedt SYM tot 1 oktober 2014 de CBR examenkosten voor een A1 automaat rijopleiding bij aanschaf van een 125cc motorscooter van het merk. Als onderdeel van deze actie betaalt SYM zowel de kosten voor het theorie-examen als voor het praktijkexamen, bestaande uit een deel voertuigbeheersing en een deel verkeersdeelname. Het totaalbedrag, € 210,35, krijgen SYM-kopers na aanschaf van een 125cc motorscooter van het merk en het behalen van het roze pasje automatisch op hun bankrekening teruggestort.
Meer informatie en de voorwaarden zijn beschikbaar op www.symscooters.nl.

Het aanbod 125cc motorscooters van SYM loopt qua styling en prestaties breed uiteen, variërend van de vintage looks van de SYM Fiddle II & Fiddle III, Mio en Allo tot aan comfortabele woon-werkcruisers als de SYM GTS, Joymax & Joyride.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over deze actie, die tot 1 oktober 2014 van kracht is, en het volledige 125cc modelprogramma van SYM vrijblijvend eens bij één van officiële SYM-dealers binnenlopen. Een compleet overzicht van de Nederlandse SYM-dealers is beschikbaar op www.symscooters.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen