dinsdag 16 juli 2024

Ontdek de wereld van zijspanrijden op de Landelijke Motor Zijspandag tijdens Mega MotorTreffen

De 3e editie van de Landelijke Motor Zijspandag vindt plaats op het Mega MotorTreffen, met medewerking van zijspanclubs, -bouwers, -dealers en -scholen. Zijspanrijders parkeren hun span op een speciale parking, zodat iedereen de honderden zijspannen kan bewonderen. Er is ook een mogelijkheid om kennis te maken met zijspanrijden door op het testparcours een rondje te doen o.l.v. Zijspanrijschool Rob Teffer. We verklappen nu alvast dat dit echt anders is!

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen