Ook 2012 ZX-10R gepresenteerd

Na de ZZR1400 en de ER-6N/F heeft Kawasaki ook de 2012-variant van de ZX-10R gepresenteerd. Natuurlijk zijn de aanpassingen niet erg spectaculair aangezien het huidige model pas een jaar oud is. Dus moeten we het doen met nieuwe kleurenopties. Alleen welke…

Ja, dat is nog niet helemaal duidelijk want de Nederlandse importeur meldt nog niet eens de komst van de 2012-versie.Eigen onderzoek doet vermoeden dat we een groen/zwarte-variant krijgen een zwart-grijze-versie. In Amerika komt ook nog ‘een rode’ maar daarvan is niet duidelijk of deze ook de oversteek naar Europa maakt. Kijkend naar de kleurengeschiedenis van Kawasaki is de kans hierop erg klein. Jammer…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?