vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Britse, Ierse en Deense boetes op de mat

Slecht nieuws voor de wegpiraten die zich graag even uitleven buiten onze landsgrenzen. Het aantal landen waar je nog onbestraft langs een flitspaal of mobiele radarapparatuur kunt knallen blijft kleiner en kleiner worden. Binnen nu en twee jaar kunnen ook Groot-Britannië, Ierland en Denemarken van het lijstje, want ook deze EU-landen gaan gegevens uitwisselen. Dat is vandaag besloten in het Europees Parlement in Straatsburg.

Even sloegen we een kleine zucht van verlichting, want het perscommuniqué rept over ‘ernstige verkeersovertredingen’. Helaas zien we in de kleine lettertjes dat naast dronken achter het stuur zitten, zonder gordel rijden en door rood rijden ook het overschrijven van de maximumsnelheid een ‘ernstige verkeersovertreding’ is. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen