zondag 5 februari 2023

Ook een familiecamping op de Zwarte Cross

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving. Dit motto wordt niet alleen door het CDA gebruikt, ook de Zwarte Cross schaart zich achter deze uitspraak want het evenement krijgt een nieuwe en aparte camping: Familiecamping De Hoeksteen.

Deze camping wordt aangeboden naast de gewone camping en is voor gezinnen, bezoekers van Hotel Zeezicht, mensen die een luxe – en ingerichte tent willen huren en kampeerders die met een onbeschilderde camper of caravan komen. Want ook dat mag tijdens de Zwarte Cross.

De luxe camping biedt bijzondere service. Denk aan een dagelijks ontbijt, een lobby met een bibliotheek, een fitnessruimte, een sauna en zelfs een jacuzzi. De service voor een ingerichte tent is speciaal voor de gasten die niet met hun eigen tenten, matrassen en slaapzakken willen zeulen. In tegenstelling tot de gewone camping, waar feest gevierd wordt, heerst op de familiecamping rust en stilte.

Het waarom is vrij logisch. Er komen al jaren heel veel gezinnen naar de Zwarte Cross, maar de camping is pas toegankelijk vanaf 16 jaar. Daarom komt er nu dus een familiecamping voor gezinnen met kinderen van 12 tot en met 16. De voorverkoop hiervan begint op maandag 5 december om 11.00 uur via www.zwartecross.nl en aanstaande maandag al voor leden van het Zwarte Cross-magazine Harder!.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen