Ook Husqvarna aan tweetakt met injectie

Er komen nog meer nieuwe tweetaktmotoren, die aan de Euro4-norm voldoen én ook nog eens injectie hebben. Euro4 en injectie hebben natuurlijk met elkaar te maken, maar omdat we er zo enthousiast over zijn willen we het graag apart noemen. Het gaat om het van oorsprong Zweedse merk Husqvarna en de nieuwe enduromachines TE 250I & TE 300I.

Onlangs brachten we het heuglijke nieuws dat KTM de tweetaktmotor nieuw leven inblaast door er injectie op werkend te maken en zo aan de Euro4-eisen te voldoen. Niet geheel verassend is dat deze techniek nu ook bij zusterbedrijf Husqvarna wordt toegepast. Maar erg leuk is het wel. Nog meer nieuwe tweetaktmotoren! De nieuwe modellen gaan in productie vanaf juni. De fabrikant belooft op 30 mei met meer informatie te komen. We houden je op de hoogte!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?