vrijdag 19 april 2024

Ook Husqvarna aan tweetakt met injectie

Er komen nog meer nieuwe tweetaktmotoren, die aan de Euro4-norm voldoen én ook nog eens injectie hebben. Euro4 en injectie hebben natuurlijk met elkaar te maken, maar omdat we er zo enthousiast over zijn willen we het graag apart noemen. Het gaat om het van oorsprong Zweedse merk Husqvarna en de nieuwe enduromachines TE 250I & TE 300I.

Onlangs brachten we het heuglijke nieuws dat KTM de tweetaktmotor nieuw leven inblaast door er injectie op werkend te maken en zo aan de Euro4-eisen te voldoen. Niet geheel verassend is dat deze techniek nu ook bij zusterbedrijf Husqvarna wordt toegepast. Maar erg leuk is het wel. Nog meer nieuwe tweetaktmotoren! De nieuwe modellen gaan in productie vanaf juni. De fabrikant belooft op 30 mei met meer informatie te komen. We houden je op de hoogte!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen