woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Indian presenteert speciale versies Chieftain

Moederbedrijf Polaris Industries veraste enige tijd geleden toen zij -ogenschijnlijk vanuit het niets- de stekker uit Victory Motorcycles trok. De focus zou dan alleen nog komen te liggen op Indian. Dat merk gaat nu inderdaad gestaag door en geeft de Chieftain een update.

Het gaat om twee nieuwe variaties, namelijk de Chieftain Limited en Chieftain Elite. Het voorspatbord van de Limited is meer open en het wiel is groter. Op de remklauwen wordt het logo afgedrukt, dat ook op de topkuip vlak boven de koplamp terugkomt. Daarnaast is het zadel vernieuwd en nu wat slanker.Van de Chieftain Elite worden er slechts 350 gemaakt. Iets wat je vanwege de naam eerder zou verwachten bij de Limited. De Elite krijgt een kleur genaamd Fireglow Red Candy, dat volgens Indian een team 25 uur kost om met de hand aan te brengen. Het resultaat zou dan zijn dat geen enkele Chieftain Elite hetzelfde zou zijn. De 200 watt-speakers en het infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de Elite nóg meer over de top is. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen