Indian presenteert speciale versies Chieftain

Moederbedrijf Polaris Industries veraste enige tijd geleden toen zij -ogenschijnlijk vanuit het niets- de stekker uit Victory Motorcycles trok. De focus zou dan alleen nog komen te liggen op Indian. Dat merk gaat nu inderdaad gestaag door en geeft de Chieftain een update.

Het gaat om twee nieuwe variaties, namelijk de Chieftain Limited en Chieftain Elite. Het voorspatbord van de Limited is meer open en het wiel is groter. Op de remklauwen wordt het logo afgedrukt, dat ook op de topkuip vlak boven de koplamp terugkomt. Daarnaast is het zadel vernieuwd en nu wat slanker.Van de Chieftain Elite worden er slechts 350 gemaakt. Iets wat je vanwege de naam eerder zou verwachten bij de Limited. De Elite krijgt een kleur genaamd Fireglow Red Candy, dat volgens Indian een team 25 uur kost om met de hand aan te brengen. Het resultaat zou dan zijn dat geen enkele Chieftain Elite hetzelfde zou zijn. De 200 watt-speakers en het infotainmentsysteem zorgen ervoor dat de Elite nóg meer over de top is. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?