Ook nog een nieuwe Honda-scooter

Honda heeft de smaak te pakken want naast de 700cc-noviteiten is er tevens kleiner nieuws te melden. Beter gezegd, 125cc-nieuws. Want ook voor de opstapscooters hebben de ingineurs een nieuw blok dat lichter en compacter is ontwikkeld. Ook in brandstofverbruik is de lat een stuk hoger gelegd, het nieuwe blok moet 25 procent ´economischer´ zijn dan vergelijkbare andere scootermotoren. Vanaf 2012 wordt het blok in verschillende nieuwe 125cc-scooters toegepast. Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?