Ducati Superbike 848 EVO Corse aanstaande

Asphalt & Rubber heeft ontdekt dat Ducati met een Corse-versie van de Ducati Superbike 848 EVO komt. Net als bij de Ducati 1198S Corse SE en de Ducati 1198R Corse SE wordt de 848 Corse leverbaar in het tricolore-kleurenschema.

Daarnaast zal de 848 volgens goed gebruik volgehangen worden met spullen waardoor ‘ie een stuk sneller en lichter zal zijn als zijn oudere broer. Ook is de kans groot dat een slipper clutch, een Termignoni racesysteem, Ducati Traction Control (DTC) en Ducati Data Acquisition (DDA) standaard geleverd worden op de 848 Corse.

Op de EICMA meer!

Bron: Bothan Spies en asphaltandrubber.com
Foto: Johnny Death

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?