vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ducati Superbike 848 EVO Corse aanstaande

Asphalt & Rubber heeft ontdekt dat Ducati met een Corse-versie van de Ducati Superbike 848 EVO komt. Net als bij de Ducati 1198S Corse SE en de Ducati 1198R Corse SE wordt de 848 Corse leverbaar in het tricolore-kleurenschema.

Daarnaast zal de 848 volgens goed gebruik volgehangen worden met spullen waardoor ‘ie een stuk sneller en lichter zal zijn als zijn oudere broer. Ook is de kans groot dat een slipper clutch, een Termignoni racesysteem, Ducati Traction Control (DTC) en Ducati Data Acquisition (DDA) standaard geleverd worden op de 848 Corse.

Op de EICMA meer!

Bron: Bothan Spies en asphaltandrubber.com
Foto: Johnny Death

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen