Ook nog een VTR250F

Nog meer Honda-nieuws vonden we in hun eigen land. Daar zijn de motorrijders namelijk verblijd met de komst van de nieuwe VTR250F. Naast de kale VTR250 (die ook enkele jaren in Nederland te koop was), wordt er nu ook een half-gekuipte versie op de Japanse markt uitgebracht. De 250cc-V-twin (vier kleppen per cilinder, DOHC) levert een maximale prestatie van 29 pk en 22 newtonmeters. De prijzen in Japan liggen omgerekend op zo’n € 4.600,-. Net als de CTX-serie komt de VTR250F op dit moment niet naar Nederland. 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?