Multi T Pack voor Multistrada

Koop voor 22 september een nieuwe Multistrada S Touring en krijg het Multi T Pack gratis erbij. Dit pakket geeft je 1.200 euro aan accessoires, kleding of services van Ducati. Zo kun je bijvoorbeeld je motor uitrusten met een comfort zadel, een Garmin Zumo GPS of een hands free tank afsluiting.

De Multistrada S Touring is verkrijgbaar vanaf 21.990 euro inclusief BTW. Bezoek je dealer voor meer informatie over het Multi T Pack. O ja, klein detail maar toch… De motor moet voor 22 oktober afgeleverd worden.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.