Op 13 & 14 april rijden we de eerste TankTasTocht van 2019!

Altijd een goed moment: de eerste TankTasTocht van het nieuwe motorseizoen. De TTT’s zoals de toertochten van Promotor in de volksmond ook genoemd worden, zijn al 25 jaar een vaste waarde. Deelname is gratis en je hoeft je ook niet in te schrijven. Je start wanneer het je uitkomt. Alleen zorgen wij ervoor dat op 13 & 14 april een fotograaf aanwezig is die je op de foto zet wanneer je langs het fotopunt rijdt. Kortom: vrijheid, blijheid.

De eerste TankTasTocht van 2019 start in Doetinchem bij de McDonald’s aan de Ettenseweg 1 (afslag snelweg). Het fotopunt – tussen 12.00 en 15.00 uur – is gesitueerd bij Motorcamping Bij het Vuur, aan de Grobbenweg in Zieuwent. De lengte van de tocht is zo’n 140 km.

DOWNLOAD TTT #1_Achterhoek

AANPASSING ROUTE

Het fotopunt is veranderd. Vanwege feestelijkheden in Zieuwent kunnen we het dorpje beter vermijden. Daarom is de route verlegd en ook het fotopunt. Dat is bij Motorcamping Bij het Vuur, aan de Grobbenweg in Zieuwent.

Totale Afstand: 137232 m
Download deze route

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.

Ik meld me hierbij aan voor de volgende mailinglijsten:
Vul een geldig emailadres in
Dat adres bestaat al in ons bestand
The security code entered was incorrect
Dank voor je aanmelding

Gerelateerd

REAGEER OP DIT ARTIKEL

Reacties