Op 13 juli wordt een sportieve Harley-Davidson geïntroduceerd

Harley-Davidson deelde vanmorgen een foto van een nieuwe motorfiets voor ‘het sportieve segment‘, aangedreven door het nieuwe Revolution Max-blok van 150 pk van 1250 cc. Het blok dat ook wordt gebruikt in de alom geprezen Pan America. Het wordt een virtuele lancering die is gepland voor 13 juli 2021, rond 17.00 uur.

Sportief segment moet je voor Harley-Davidson wel een beetje losjes definiëren. Als je denkt aan een straatvechter als de Bronx, ligt de waarheid misschien dichter bij de cruiserachtige sportmotor. Zoals het prototype van de 1250 Custom hieronder.

Nederlands kledingmerk REV’IT! maakt ‘Pan America’-kleding voor Harley-Davidson

Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson, zegt dat de Custom ‘ongeëvenaarde Harley-Davidson-technologie, prestaties en stijl’ laat zien.

Overigens gaat de lancering gepaard met de ronkende slogan From Evolution to Revolution. Deze introductie kun je live bijwonen door je op te geven via www.harley-davidson.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?