donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Op de pot de wereld rond UPDATE

UPDATE 9-10-2011
Ook wij hadden onze twijfels bij onderstaand verhaal. Maar na het zien van de volgende film zijn die weggenomen. Of het ooit een succes wordt, is dan natuurlijk weer heel iets anders.

BERICHT 6-10-2011
De grootste Japanse toiletfabrikant Toto heeft een bizarre motorfiets op de markt gebracht. De bestuurder zit op een wc-pot en de motorfiets rijdt op basis van menselijke uitwerpselen. Deze 'brompot' zal als demonstratie ongeveer 1.000 kilometer afleggen in Japan.

Uitlaatgassen krijgen op de Toilet Bike Neo een nieuwe betekenis. Geen nood, we zullen deze bizarre constructie niet over onze wegen zien vliegen. Het is een project van een toiletbouwer binnen een campagne om tegen 2017 de CO2-uitstoot in de badkamer te halveren.

In typisch Japanse stijl beschikt de motorfiets over een toilet dat spreekt en muziek speelt. Het is niet duidelijk of de bestuurder in een privésfeer moet tanken of onderweg de nodige boodschappen kan doen. De motorfiets zal een speciale tocht door Japan maken.

Bron: demorgen.be

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen