dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Op naar de Miljonair Fair! UPDATE

UPDATE 2 december 2011
Harley-Davidson Amsterdam is, zoals hieronder al gemeld, de vertegenwoordiger van het Amerikaanse motormerk tijdens de tiende editie van de Miljonair Fair. Op deze beroemde beurs toont de nieuwe dealer onder andere de 2012 Custom Vehicle Operations (CVO) Street Glide.

Deze motor, verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage vanaf 38.495 euro, bevat een krachtig audiosysteem. Om zijn muzikale kracht aan te tonen, draait actrice, presentatrice en dj Fajah Lourens tijdens de VIP-openingsavond op donderdag 8 december een speciale set via het BOOM! Audio-systeem van de CVO Street Glide op de stand van Harley-Davidson Amsterdam.

Aansluitend op de tiende editie van de Miljonair Fair toont Harley-Davidson Amsterdam op de Miljonair Fair een speciale 10th Anniversary Edition van de V-Rod. Deze motor in Briljant Silver Pearl-uitvoering is een eerbetoon aan de originele V-Rod.  Harley-Davidson Amsterdam heeft verder een speciaal voor de Miljonair Fair ontworpen custom model op de stand, de Nightster. Dit model heeft een eigentijdse uitstraling en is verkrijgbaar vanaf 11.295 euro.

“Als nieuwe Harley-Davidson-dealer is het belangrijk om snel bekend te worden bij het publiek. Onze aanwezigheid op de Miljonair Fair 2011 is daarvoor een uitstekende mogelijkheid”, zegt Simone Bokma, eigenaresse van Harley-Davidson Amsterdam. “En de samenwerking met Fajah Lourens geeft onze aanwezigheid een extra feestelijk tintje.”

BERICHT 30 november 2011
Te dikke boten, te dure auto´s en te fouten sigaren. Nee, wij hadden niet echt iets met de Miljonair Fair. Maar vanaf dit jaar is dat compleet anders! Want Harley-Davidson, het merk dat daar eigenlijk ook wel een beetje thuishoort, pakt groots uit van 8 tot en met 12 december in de RAI Amsterdam. Onder andere de schitterende CVO Street Glide (zie foto) maakt z´n opwachting.

Wetende dat deze motor er in het echt nog vele malen mooier uitziet, ben je haast verplicht om de ´miljoenenbeurs´ te bezoeken. De Miljonair Fair beleeft dit jaar haar tienjarig jubileum en om dat te vieren heeft Harley een beroemde dj uitgenodigd. Wie blijft nog even geheim maar dat het echte feest in de RAI bij de Harley-stand plaatsvindt staat nu al vast.

Surf voor alle informatie naar www.miljonairfair.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen