Op zoek naar Blades!

In 1992 deed Honda de motorwereld versteld staan met de Fireblade. Nu, na twintig jaar, is de superbike van de Japanners nog altijd ‘going strong’. Om het twintigjarige jubileum te vieren, gaan we verschillende artikelen wijden aan dit model. Zo ook de rubriek ‘Onder de loep’. Daarvoor zijn we op zoek naar jullie ervaringen met en mening over de Fireblade (dus van een CBR900RR uit 1992 tot en met het huidige 2012-model).

Wil je meedoen, download dan deze vragenlijst en mail ‘m door naar info@aansorgh.com. Dit is het e-mailadres van Peter Aansorgh Producties. Peter is de verantwoordelijke voor deze artikelenreeks. Insturen kan tot en met maandag 21 september. Alvast dank voor je bijdrage!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?