woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha komt met Race-Blu-serie

Yamaha is al meer dan vijftig jaar aanwezig in veel verschillende takken van motorsport, waarbij de herkenbare blauwe Yamaha-kleur meestal goed te zien is. Met deze wetenschap is de komst van de Race-Blu-serie niet meer dan logisch te noemen.

Om de lancering van de nieuwe Race-Blu-serie te vieren, en natuurlijk ook te promoten, dragen de motoren van Jorge Lorenzo en Ben Spies tijdens de GP van Misano (vandaag) en de GP op Aragon (volgende week) de nieuwe kleurstelling.

De R1, R6 en YZF-R125 zijn de eerste productiemodellen die in de Race-Blu-kleuren leverbaar zullen zijn. Levertijd en prijsstelling volgt nog.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen