Yamaha komt met Race-Blu-serie

Yamaha is al meer dan vijftig jaar aanwezig in veel verschillende takken van motorsport, waarbij de herkenbare blauwe Yamaha-kleur meestal goed te zien is. Met deze wetenschap is de komst van de Race-Blu-serie niet meer dan logisch te noemen.

Om de lancering van de nieuwe Race-Blu-serie te vieren, en natuurlijk ook te promoten, dragen de motoren van Jorge Lorenzo en Ben Spies tijdens de GP van Misano (vandaag) en de GP op Aragon (volgende week) de nieuwe kleurstelling.

De R1, R6 en YZF-R125 zijn de eerste productiemodellen die in de Race-Blu-kleuren leverbaar zullen zijn. Levertijd en prijsstelling volgt nog.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?