Open blijft Open

Op het laatste moment heeft de FIM en Dorna besloten dat Ducati in de MotoGP toch als Factory gezien wordt, zij het wel dat de Italiaanse fabrikant kan profiteren van de voordelen die je ontvangt als Open inschrijving. Een enigszins kromme regelgeving, maar we moeten het ermee doen.

Op het moment dat wij de prijslijsten van de GP Droomteam Competitie maakten, werd er echter door de FIM en Dorna aangegeven dat Ducati als Open inschrijving gezien werd. Zij komen daar nu dus op terug, maar doen wij dat niet. Waarom? De reden is dat er al vele deelnemers hun droomteam ingeleverd hebben en wellicht bewust hebben gekozen voor de Ducati-coureurs, omdat ze daarmee extra bonuspunten kunnen verdienen. Het zou oneerlijk zijn om dan op het laatste moment deze regeling te wijzigen. Conclusie: alles blijft zoals we het jullie vanaf het begin hebben voorgespiegeld. 

 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?