Veel bekeuringen tijdens motortoertocht

De politie heeft afgelopen maandag in Friesland tijdens de Elfstedentocht voor motorrijders honderden bekeuringen uitgedeeld. Meer dan 350 deelnemers kregen een boete omdat ze te hard reden, meldt De Telegraaf. De bekeurde toerders overschreden de maximumsnelheid van 80 kilometer per uur. De hoogste snelheid was van een 32-jarige man uit Oldeberkoop. Hij reed 171 kilometer per uur. In totaal nam de politie drie rijbewijzen in.

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.