Opnieuw prijs voor Yamaha

Yamaha Motor heeft voor de zevende opeenvolgende keer de internationaal prestigieuze iF Design Award in de wacht gesleept. Dit keer voor de Ténéré 700-motor en de YNF-01 (Yamaha Next Field), een mobiliteitsconcept.

De iF Design Award is een designprijs die wordt gegeven door het iF International Forum Design, ‘s werelds oudste, onafhankelijke designorganisatie. Sinds 1953 worden hiervoor elk jaar superieure ontwerpen geselecteerd uit de hele wereld.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?