13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Oproep! Rij jij het hele jaar door op jouw motor?

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Voor een nieuwe aflevering van Wat Rij Jij? zoeken wij doorrijders in de winter. Rij jij het hele jaar door op jouw motor? Dan komen we graag met een camerateam bij je langs (uiteraard op gepaste afstand) om te praten over jouw motor en je ervaringen tijdens het motorrijden in de winter.

Ben jij een doorrijder én heb jij op vrijdag 28 januari overdag een uurtje voor ons de tijd? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

Uiteraard hanteren wij strikt de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer info volgt als je wordt geselecteerd.

We proberen uiterlijk vrijdag 21 januari de geselecteerde deelnemers te benaderen. Heb jij na deze datum nog niets van ons gehoord dan behoor jij deze keer niet tot de geselecteerden.

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen