Oproep! Rij jij het hele jaar door op jouw motor?

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Voor een nieuwe aflevering van Wat Rij Jij? zoeken wij doorrijders in de winter. Rij jij het hele jaar door op jouw motor? Dan komen we graag met een camerateam bij je langs (uiteraard op gepaste afstand) om te praten over jouw motor en je ervaringen tijdens het motorrijden in de winter.

Ben jij een doorrijder én heb jij op vrijdag 28 januari overdag een uurtje voor ons de tijd? Geef je dan snel op via onderstaand formulier.

Uiteraard hanteren wij strikt de op dat moment geldende coronamaatregelen. Meer info volgt als je wordt geselecteerd.

We proberen uiterlijk vrijdag 21 januari de geselecteerde deelnemers te benaderen. Heb jij na deze datum nog niets van ons gehoord dan behoor jij deze keer niet tot de geselecteerden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?