Opstappen mien jong!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zaterdag 5 juli van 12.00 tot 17.00 uur organiseren de MAG en Triumph Motorcycles Groningen een promotiedag. We willen motorrijden speciaal onder de aandacht brengen van jongeren, maar iedereen is welkom!

Daarom is er op zaterdag 5 juli de mogelijkheid voor iedereen – ook als je nog net geen 18 jaar bent – om motorrijden eens zelf te ervaren. Op het terrein van de Triumph-dealer kun je zelf, onder begeleiding, op een motor rijden. Triumph Nederland stelt die dag ook al haar 34 kw-motorfietsen beschikbaar voor een proefrit.

Onder het genot van een drankje word je door het MAG-team bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en speerpunten van de MAG, de enige echte belangenvereniging voor motorrijders.

Er zijn verschillende Triumph-modellen beschikbaar voor een proefrit, je kunt mooie Triumphs en Harleys bekijken, kleding passen, etc, Kortom, er is voor elk wat wils. En dat allemaal met een gezellig muziekje!

Waar moet je zijn? Je bent welkom bij Triumph Motorcycles Groningen, Oeverkruid 6 te Groningen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?