Oranje boven

Begin dit jaar introduceerde Arai, de Arai Rebel, een nieuw helm type dat vooral is afgestemd op het naked segment. Omdat dit type motor een andere aerodynamica en zitpositie biedt dan bijvoorbeeld een sport- of tourmotor, is de Rebel speciaal ontworpen. De kin spoiler moet er voor zorgen dat wind en windgeruis wordt geminimaliseerd, net als de grote openingen van de zijventilatie en de achterspoiler dat zouden doen. Het moet ook de turbulentie verminderen en de warmteafvoer uit het interieur optimaliseren.  
 
De Rebel Base Orange kost 659,00 euro net als de Base White. Dit model is ook bij de Arai dealer leverbaar voor 559,00 euro in de kleuren zwart en wit. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.