woensdag 24 april 2024

Oranje boven

Begin dit jaar introduceerde Arai, de Arai Rebel, een nieuw helm type dat vooral is afgestemd op het naked segment. Omdat dit type motor een andere aerodynamica en zitpositie biedt dan bijvoorbeeld een sport- of tourmotor, is de Rebel speciaal ontworpen. De kin spoiler moet er voor zorgen dat wind en windgeruis wordt geminimaliseerd, net als de grote openingen van de zijventilatie en de achterspoiler dat zouden doen. Het moet ook de turbulentie verminderen en de warmteafvoer uit het interieur optimaliseren.  
 
De Rebel Base Orange kost 659,00 euro net als de Base White. Dit model is ook bij de Arai dealer leverbaar voor 559,00 euro in de kleuren zwart en wit. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Klik hier voor meer informatie.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen