Film > Rossi´s ranche

Vele zouden er willen rijden en maar enkele worden uitgenodigd op Valentino Rossi’s privé circuit. Dainese heeft een filmpje vrijgegeven waarin road racing icoon Guy Martin en Supermoto wereldkampioen Thomas Chareyre op bezoek zijn op de privé motor ranche dichtbij Tavullia, Italië. De drie snelheidsduivels gingen aan het einde van de dag nog een kleine wedstrijd aan. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.