donderdag 18 april 2024

Outlet Weekend Wormerveer

Op 19, 20 en 21 juli organiseert MotoPort Wormerveer een Outlet Weekend. Dat betekent dat er veel motorliefhebbers naar Wormerveer zullen komen voor louter de gezelligheid, een kopje koffie of misschien toch nog een koopje mee te pikken. Want deze dagen kun je rekenen op spectaculaire acties en fraaie aanbiedingen.

Wat te denken van een Difi textiel jack voor de halve prijs. Of een leren jack van Kushitani voor 249 euro in plaats van 479. Er hangen ook zeer scherpe prijskaartjes aan motoren. Bijvoorbeeld een Honda CBF600S voor 7.290 euro. Een Yamaha YZF R1 voor 17.790. Heb je liever een Suzuki GSX750R voor 11.990. Of gaat jouw belangstelling uit naar een BMW R1200GS Legend van 17.790.

Heb je al een motor en spullen genoeg. Ga dan gewoon even voor de gezelligheid naar de Zaanstreek. Bakkie doen bij MotoPort aan de Industrieweg 18 te Wormerveer en dan naar de Zaanse Schans of een rit door de Zaanse polders. Dat laatste is sowieso een aanrader.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen