Outlet Weekend Wormerveer

Op 19, 20 en 21 juli organiseert MotoPort Wormerveer een Outlet Weekend. Dat betekent dat er veel motorliefhebbers naar Wormerveer zullen komen voor louter de gezelligheid, een kopje koffie of misschien toch nog een koopje mee te pikken. Want deze dagen kun je rekenen op spectaculaire acties en fraaie aanbiedingen.

Wat te denken van een Difi textiel jack voor de halve prijs. Of een leren jack van Kushitani voor 249 euro in plaats van 479. Er hangen ook zeer scherpe prijskaartjes aan motoren. Bijvoorbeeld een Honda CBF600S voor 7.290 euro. Een Yamaha YZF R1 voor 17.790. Heb je liever een Suzuki GSX750R voor 11.990. Of gaat jouw belangstelling uit naar een BMW R1200GS Legend van 17.790.

Heb je al een motor en spullen genoeg. Ga dan gewoon even voor de gezelligheid naar de Zaanstreek. Bakkie doen bij MotoPort aan de Industrieweg 18 te Wormerveer en dan naar de Zaanse Schans of een rit door de Zaanse polders. Dat laatste is sowieso een aanrader.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.