Overzees nieuwe boek!

Verzot op de columns van Joost Overzee? Dan kunnen we je goed nieuws melden, aangezien de Franse Nederlander met een tweede boek gaat uitkomen. In Allez, Allez Overzee zijn verschillende columns uit MOTOR Magazine gebundeld. Ouwe meuk, denk je? Nou, niet bepaald. Ze zijn namelijk voorzien van updates en tevens vind je verschillende, nog niet eerder gepubliceerde columns terug in Allez, Allez Overzee.

Het boek is vanaf 1 maart te koop, maar uiteraard kun jij als Joostelli-fan het 176 pagina dikke boek al eerder bestellen. En met korting! Allez, Allez Overzee is voor 12,50 euro (incl. verzendkosten) te koop via het bestelformulier dat je vindt op www.mastixpress.nl. De actie loopt tot 31 maart 2013.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.