donderdag 28 maart 2024

Overzees nieuwe boek!

Verzot op de columns van Joost Overzee? Dan kunnen we je goed nieuws melden, aangezien de Franse Nederlander met een tweede boek gaat uitkomen. In Allez, Allez Overzee zijn verschillende columns uit MOTOR Magazine gebundeld. Ouwe meuk, denk je? Nou, niet bepaald. Ze zijn namelijk voorzien van updates en tevens vind je verschillende, nog niet eerder gepubliceerde columns terug in Allez, Allez Overzee.

Het boek is vanaf 1 maart te koop, maar uiteraard kun jij als Joostelli-fan het 176 pagina dikke boek al eerder bestellen. En met korting! Allez, Allez Overzee is voor 12,50 euro (incl. verzendkosten) te koop via het bestelformulier dat je vindt op www.mastixpress.nl. De actie loopt tot 31 maart 2013.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen