Honda’s lijn weer verbreed

Na de 500-serie komt Honda ook met een 400-serie van dezelfde modellen. Op de komende Osaka Motorcycle Show en Tokyo Motorcycle Show gaan deze modellen op de stand komen te staan. Het motorblok (vloeistofgekoelde twin met twee bovenliggende nokkenassen) voor de CBR400R, CB400F en 400X is volgens Honda volledig nieuw. Ook tonen ze aldaar de CRF250M, een supermoto op basis van de enduro CRF250L. Of deze motoren naar Nederland komen, is nog de vraag.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?