OW Cuprace zaterdag 5 april op slot

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Gisteren, donderdag 27 maart, zijn de inschrijvingen voor de OW Cuprace op zaterdag 5 april op slot gezet. Op dat moment stond het aantal inschrijvingen op 200 deelnemers en hiermee hebben we het maximum bereikt.  

OW Cup Begeleidingsgroep
De OW Cup Begeleidingsgroep bestaat uit de coaches Joey Litjens, Walter Jansen en Tristan Lentink. Joey en Tristan zijn op de OW Cuprace op zaterdag 5 april aanwezig om uitleg te geven aan de plannen. 

Geluidlimiet
Tijdens de OW Cupraces in 2014 geldt nog steeds de maximale dynamische geluidlimiet van 101 dBa. Prepareer je motor optimaal en zorg hiernaast ook voor een echt werkende geluiddemping

OW Cupposter
CRT heeft 2500 OW Cupposters 2014 laten drukken en iedere deelnemer aan de OW Cuprace van zaterdag 5 april krijgt bij de registratie op vrijdagavond en zaterdagmorgen tien OW Cupposters met de afmeting van 42 cm x 62 cm.

Honden op de Paddock
Het TT Circuit Assen gaat met ingang van 2014 hierin stringente regels hanteren. Lees de volledige nieuwsbrief via url: http://crtholland.nl/owcup/2014/03/27/ow-cuprace-zaterdag-5-april-2014/

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?