Ervaar het DCT zelf

Iedereen kent de Dual Clutch Transmission (DCT) van Honda inmiddels wel. Toch? Inderdaad die bak met twee transmissies, en dat is ideaal want terwijl de ene koppeling actief is, wordt door de andere de volgende versnelling klaargezet. Bovendien kun je kiezen tussen automatisch schakelen of ‘lekker zelf doen’. Nog maar weinigen hebben echter met het DCT gereden.

Daar moet met de Winning Technology Tour 2013 snel een eind aan komen. De Honda NC700-serie, de VFR1200F en de VFR1200X Crosstourer staan namelijk klaar voor een uitgebreide proefrit. Aanmelden kan bij de Honda-dealer of via www.hondaschakeltover.nl. Op deze site staan ook interessante films over de precieze werking van het DCT.

De Winning Technology Tour doet heel Nederland aan, dus grijp die kans!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?