vrijdag 26 april 2024

Ervaar het DCT zelf

Iedereen kent de Dual Clutch Transmission (DCT) van Honda inmiddels wel. Toch? Inderdaad die bak met twee transmissies, en dat is ideaal want terwijl de ene koppeling actief is, wordt door de andere de volgende versnelling klaargezet. Bovendien kun je kiezen tussen automatisch schakelen of ‘lekker zelf doen’. Nog maar weinigen hebben echter met het DCT gereden.

Daar moet met de Winning Technology Tour 2013 snel een eind aan komen. De Honda NC700-serie, de VFR1200F en de VFR1200X Crosstourer staan namelijk klaar voor een uitgebreide proefrit. Aanmelden kan bij de Honda-dealer of via www.hondaschakeltover.nl. Op deze site staan ook interessante films over de precieze werking van het DCT.

De Winning Technology Tour doet heel Nederland aan, dus grijp die kans!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen