maandag 15 juli 2024

Petitie: Behouden MRB-vrijstelling oldtimers

UPDATE 4-11-2012
Niet alleen de inkomensafhankelijke zorgpremie houdt de gemoederen flink bezig. Dat geldt inmiddels ook voor de uit milieuoverwegingen vervallen vrijstelling van motorrijtuigenbelasting voor oldtimers. Eerder deze week schreven we al over de petitie van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. Vanaf nu kun je ook een petitie ondertekenen op http://oldtimerwegenbelastingvrij.petities.nl. Wederom doen!

BERICHT 2-11-2012
‘Ja, ik begrijp dat maatregelen tegen de milieubelasting noodzakelijk zijn. Maar het is niet fair om klassieke auto’s, ons rijdend erfgoed, daarvoor extra te belasten. Daarom ben ik tegen het opheffen van de MRB-vrijstelling voor klassiekers van 30 jaar en ouder.’

Ben jij het eens met bovenstaande tekst? Surf dan als de bliksem naar www.knac.nl/petitie en onderteken die petitie. Heeft dat wel zin? Geen idee maar niets doen zal zeker niet werken

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen