Petitie: Behouden MRB-vrijstelling oldtimers

UPDATE 4-11-2012
Niet alleen de inkomensafhankelijke zorgpremie houdt de gemoederen flink bezig. Dat geldt inmiddels ook voor de uit milieuoverwegingen vervallen vrijstelling van motorrijtuigenbelasting voor oldtimers. Eerder deze week schreven we al over de petitie van de Koninklijke Nederlandsche Automobiel Club. Vanaf nu kun je ook een petitie ondertekenen op http://oldtimerwegenbelastingvrij.petities.nl. Wederom doen!

BERICHT 2-11-2012
‘Ja, ik begrijp dat maatregelen tegen de milieubelasting noodzakelijk zijn. Maar het is niet fair om klassieke auto’s, ons rijdend erfgoed, daarvoor extra te belasten. Daarom ben ik tegen het opheffen van de MRB-vrijstelling voor klassiekers van 30 jaar en ouder.’

Ben jij het eens met bovenstaande tekst? Surf dan als de bliksem naar www.knac.nl/petitie en onderteken die petitie. Heeft dat wel zin? Geen idee maar niets doen zal zeker niet werken

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.