13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Stel je vraag aan Verhoeven

De komende twee Dakar-rally’s rijdt Frans Verhoeven voor het team Yamaha Netherlands Verhoeven. En hoewel de samenwerking nog pril is, zijn de doelen hoog. Zowel Yamaha als Verhoeven mikt op een top 5-klassering in komende Le Dakar.

Vrijdag 9 november vanaf 11.00 uur geeft Yamaha Netherlands Verhoeven een persconferentie. Zoals de naam al zegt, is dit speciaal voor pers. Hoewel… Yamaha gebruikt duidelijk een andere definitie. De Nederlandse importeur heeft namelijk besloten de persconferentie ook uit te zenden op de volgende websites:

www.yamaha-www.motor.nl
www.yamaha-dakar.nl

www.fransverhoeven.com

www.mijn-napoleon.nl

Ook hebben kijkers tijdens de persconferentie de mogelijkheid om via Twitter vragen aan Frans Verhoeven te stellen. Tweet je vraag naar @Frans_Verhoeven en gebruik #15.

Foto: yamaha-verhoeven.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen