Stel je vraag aan Verhoeven

De komende twee Dakar-rally’s rijdt Frans Verhoeven voor het team Yamaha Netherlands Verhoeven. En hoewel de samenwerking nog pril is, zijn de doelen hoog. Zowel Yamaha als Verhoeven mikt op een top 5-klassering in komende Le Dakar.

Vrijdag 9 november vanaf 11.00 uur geeft Yamaha Netherlands Verhoeven een persconferentie. Zoals de naam al zegt, is dit speciaal voor pers. Hoewel… Yamaha gebruikt duidelijk een andere definitie. De Nederlandse importeur heeft namelijk besloten de persconferentie ook uit te zenden op de volgende websites:

www.yamaha-motor.nl
www.yamaha-dakar.nl

www.fransverhoeven.com

www.mijn-napoleon.nl

Ook hebben kijkers tijdens de persconferentie de mogelijkheid om via Twitter vragen aan Frans Verhoeven te stellen. Tweet je vraag naar @Frans_Verhoeven en gebruik #15.

Foto: yamaha-verhoeven.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?