donderdag 25 april 2024

Petitie voor de nieuwe Ruskenhoek

Het heeft aardig wat stof op doen waaien dat het TT-Circuit de nieuwe Ruskenhoek in de ban gedaan heeft voor de nationale competities. Enkel de MotoGP, het WK Superbike en het British Superbikes-kampioenschap pakken nog de nieuwe, snellere, Ruskenhoek. De ONK en OW Cup moeten het doen met de oude, langzamere, Ruskenhoek.

Voor OW Cup-coureur Johan van der Graaf is nu intiatiefnemer van een petitie, die namens coureurs van de Nationale- en breedtesport staat voor de wensen en argumenten van coureurs. “Er wordt te weinig geluisterd naar de rijders – de jongens en de meisjes die het moeten doen op de motor. Alleen organisaties worden meegenomen en ook niet serieus genomen, want ook daarvan is de meerderheid voor de snelle, begreep ik.” vertelde Van der Graaf ons. “Deze petitie heeft als einddoel de snelle Ruskenhoek terug, maar om te beginnen willen we gewoon gehoord worden!”

Of de petitie daadwerkelijk uitkomst heeft, moeten Van der Graaf en tekenaars maar afwachten, maar hoop doet leven. De petitie vind je hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen