Petitie voor de nieuwe Ruskenhoek

Het heeft aardig wat stof op doen waaien dat het TT-Circuit de nieuwe Ruskenhoek in de ban gedaan heeft voor de nationale competities. Enkel de MotoGP, het WK Superbike en het British Superbikes-kampioenschap pakken nog de nieuwe, snellere, Ruskenhoek. De ONK en OW Cup moeten het doen met de oude, langzamere, Ruskenhoek.

Voor OW Cup-coureur Johan van der Graaf is nu intiatiefnemer van een petitie, die namens coureurs van de Nationale- en breedtesport staat voor de wensen en argumenten van coureurs. “Er wordt te weinig geluisterd naar de rijders – de jongens en de meisjes die het moeten doen op de motor. Alleen organisaties worden meegenomen en ook niet serieus genomen, want ook daarvan is de meerderheid voor de snelle, begreep ik.” vertelde Van der Graaf ons. “Deze petitie heeft als einddoel de snelle Ruskenhoek terug, maar om te beginnen willen we gewoon gehoord worden!”

Of de petitie daadwerkelijk uitkomst heeft, moeten Van der Graaf en tekenaars maar afwachten, maar hoop doet leven. De petitie vind je hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.