Wereldreisje op kosten van Harley-Davidson?

Harley-Davidson komt voor alweer de derde keer met de Discover More-actie, en nog altijd is de formule doodeenvoudig en gruwelijk aantrekkelijk. Hoe klinkt een wereldreis met z’n tweeën op gloednieuwe Harleys inclusief 5.000 euro zakgeld je? 

Op de site van Harley-Davidson Discover More boek je een proefrit op een van HD’s toermodellen (Superlow® 1200T, Heritage Softail® Classic, Road King® Classic, Street Glide® Special, Road Glide® Special of de Ultra Limited) en voor je het weet ben je de gelukkige en mag je op reis op kosten van de firma uit Milwaukee!

De Discover More-reis van Luis Castilla – de winnaar van verleden jaar, gekozen uit meer dan 10.000 aanmeldingen uit 27 landen – omvatte een volledig verzorgde ontdekkingsreis van twee maanden door Europa op een Harley-Davidson Street Glide Special. Hij ontdekte enkele van de meest spectaculaire wegen van Europa en ervoer onderweg diverse levendige culturen, plekken en geluiden. Bekijk meer over zijn reis op de site van Greatest Rides.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?