Piaggio Demoride

De Motoport-vestigingen in Rotterdam, Echt, Wormerveer en Leek staan in de maanden mei en juni geheel in het teken van de Piaggio MP3 Demoride 2013. In deze periode biedt Motoport motorrijders en automobilisten in samenwerking met Piaggio de mogelijkheid om te maken met de Piaggio MP3 LT en MP3 YOUrban. Piaggio en Motoport willen met name automobilisten overtuigen van de vele voordelen van de Piaggio MP3, die met het autorijbewijs B bestuurd mag worden.

Vier Motoport-dealers nemen in de periode mei-juni deel aan de Piaggio MP3 Demoride 2013:
11 mei Motoport Rotterdam
25 mei Motoport Echt
1 juni Motoport Wormerveer
15 juni Motoport Leek

Bezoekers van de Piaggio MP3 Demoride kunnen zich op deze dagen tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur door de MP3-instructeur van Piaggio laten voorlichten over de driewielige motorscooters van Piaggio. Bovendien zal hij hen ook een korte instructie geven over het rijden op de MP3.

Kijk voor meer informatie over de Piaggio MP3 Demoride 2013 op de Facebook-pagina.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.