zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Piaggio Demoride

De Motoport-vestigingen in Rotterdam, Echt, Wormerveer en Leek staan in de maanden mei en juni geheel in het teken van de Piaggio MP3 Demoride 2013. In deze periode biedt Motoport motorrijders en automobilisten in samenwerking met Piaggio de mogelijkheid om te maken met de Piaggio MP3 LT en MP3 YOUrban. Piaggio en Motoport willen met name automobilisten overtuigen van de vele voordelen van de Piaggio MP3, die met het autorijbewijs B bestuurd mag worden.

Vier Motoport-dealers nemen in de periode mei-juni deel aan de Piaggio MP3 Demoride 2013:
11 mei Motoport Rotterdam
25 mei Motoport Echt
1 juni Motoport Wormerveer
15 juni Motoport Leek

Bezoekers van de Piaggio MP3 Demoride kunnen zich op deze dagen tussen 10.00-12.00 uur en 13.00-16.00 uur door de MP3-instructeur van Piaggio laten voorlichten over de driewielige motorscooters van Piaggio. Bovendien zal hij hen ook een korte instructie geven over het rijden op de MP3.

Kijk voor meer informatie over de Piaggio MP3 Demoride 2013 op de Facebook-pagina.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelMarquez vs Lorenzo
Volgend artikelONK motorcross Rhenen

Gerelateerde artikelen