woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

ONK motorcross Rhenen

Aanstaande donderdag 9 mei tijdens Hemelvaartsdag organiseert de M.A.C.R.O.  een ONK motorcross wedstrijd op het Circuit Kwintelooyen te Rhenen. De klassen ONK motorcross MX1 en MX2, ONK 85cc en 125cc zullen over het circuit razen. Circuit Kwintelooyen is gelegen aan de weg Rhenen-Veenendaal (N233).
 
De entreeprijzen voor volwassenen zijn 20 euro, voor jeugd van 10 tot 15 kost een kaartje 10 euro en kinderen tot 10 jaar onder begeleiding zijn gratis.
 
De aanvang voor de trainingen op donderdag 9 mei zijn vanaf 09.00 uur, de wedstrijden zijn vanaf 12.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website van de M.A.C.R.O.
 
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelPiaggio Demoride
Volgend artikelDe laatste 100 kaarten

Gerelateerde artikelen