ONK motorcross Rhenen

Aanstaande donderdag 9 mei tijdens Hemelvaartsdag organiseert de M.A.C.R.O.  een ONK motorcross wedstrijd op het Circuit Kwintelooyen te Rhenen. De klassen ONK motorcross MX1 en MX2, ONK 85cc en 125cc zullen over het circuit razen. Circuit Kwintelooyen is gelegen aan de weg Rhenen-Veenendaal (N233).
 
De entreeprijzen voor volwassenen zijn 20 euro, voor jeugd van 10 tot 15 kost een kaartje 10 euro en kinderen tot 10 jaar onder begeleiding zijn gratis.
 
De aanvang voor de trainingen op donderdag 9 mei zijn vanaf 09.00 uur, de wedstrijden zijn vanaf 12.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website van de M.A.C.R.O.
 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.