zaterdag 20 april 2024

Pierre Terblanche bakt een Supermono

Bijna 30 jaar geleden was daar de Ducati Supermono en stante pede werd de motor een integraal onderdeel van het motorfiets-lexicon. De naam is synoniem geworden met een iconisch design, originele techniek en eersteklas exclusiviteit.

Met dat in het achterhoofd moet er wel iets ontmoedigends zijn aan het opnieuw vormgeven van een motorfiets die zo’n mijlpaal is geworden onder motorliefhebbers. Pierre Terblanche werkt vanuit het Barber Advanced Design Center aan deze taak en we krijgen voor het eerst een glimp te zien van deze onderneming. Trouw aan zijn reputatie, zal Terblanche’s werk aan het ‘Mono’ concept zeker intrigeren en tegelijkertijd voer zijn voor discussie. Wat we zien is geen rijdende machine. Ook is de Mono niet in zijn definitieve vorm.

Pierre Terblanche werkt aan nieuwe Ducati Supermono

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen