Pietersen Roll & Rock III – 6 april in Rotterdam

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Uitnodiging Pietersen Roll & Rock III – 6 april in Rotterdam
 
•    Nieuwe Corvette C7 en nieuwe Cadillac CTS beleven showdebuut in Nederland
•    Primeurs voor Nederland: Pietersen toont EBR 1190 RS en RX, en EBR Race Replica
•    150 Harley Davidson motoren in Ride Out
•    Big Dog K 9

Graag nodigen wij u uit op 6 april een bezoek te brengen aan de derde Roll & Rock, georganiseerd door Pietersen US Cars & Bikes. Een aantrekkelijke combinatie van Amerikaanse auto’s en motorfietsen, omlijst door tal van feestelijke activiteiten zoals een Ride Out met 150 Harley Davidson motoren, de befaamde Chevy C10 politie-auto, aantrekkelijke Pin-Ups, demonstraties door Lowriders, een Amerikaanse markt, etc. Vorig jaar mochten wij ruim 2.000 bezoekers verwelkomen, een aantal dat dit jaar zeker zal worden overschreden.
U bent van harte welkom om bij ons langs te komen om de 150 Harley’s, de meer dan 70 Corvettes, zo’n 100 iconische Amerikaanse auto’s, en natuurlijk de nieuwe Corvette C7 Stingray en de nieuwe Cadillac CTS te bewonderen. Tevens toont Pietersen als primeur voor Nederland de nieuwste Amerikaanse EBR-motorfietsen: enkele RX-modellen, een carbonzwarte RS en de RS Race Replica.
Op 6 april staan aan de Waalhaven niet de schepen, maar de Amerikaanse auto’s en motoren centraal!
Een e-mail aan pr@pietersen.us is voldoende om uw komst aan te kondigen. En dan kunnen we alvast een coke voor u koud zetten.

Datum: zondag 6 april 2014
Tijdstip: 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Waalhaven ZZ 6, Haven 2248, Rotterdam

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?