13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Pijn aan de benzinepomp; hoe bespaar jij?

Met adviesprijzen van dik boven de 2 euro per liter, ontkomen ook motorrijders niet aan de benzineprijzen die momenteel record op record verbreken. Tank jij toch altijd voor tientje en ‘merk’ je er niets van? Of ben je noodgedwongen overgestapt van Euro98 naar Euro95? Denk je serieus na over een Zero? Of pak je onder het motto van ‘het heeft ook twee wielen’ steeds vaker de fiets? Wij willen weten en in het bijzonder als je slimme bespaar tips hebt waar je andere motorrijders enorm mee kunt helpen! Namens ons allemaal, bedankt alvast.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen