maandag 4 december 2023

Plaagstootjes van Triumph

We kunnen ondertussen zowat van ieder merk al ieder type noemen dat ze gaan onthullen op de Intermot in Keulen volgende week. In de nieuwe MOTO73 die vandaag in de winkels ligt, nemen we een kijkje in onze glazen bol. Maar ja, als Triumph zo teaset als ze nu weer doen, hoef je geen helderziende meer te zijn!

Aanstaande dinsdag wordt op de Intermot al het laken van deze nieuwe retro’s getrokken wordt en de gehele kan de gehele wereld ze aanschouwen.

Zoals het – anno 2018, of tellen we dit al voor 2019? – een beetje fabrikant betaamt, maken beide teaser trailers nieuwsgierig, maar krijg je feitelijk helemaal niks te zien. 

Teaser trailer 2019 Triumph Street Twin:

Met de Street Twin hebben we bij MOTO73 en Motor.nl natuurlijk een speciale band, sinds de motor in 2016 onze duurtester was. Hier op de redactie gonst het dan ook al van het enthousiasme wat de nieuwe betreft. We duimen voor weinig aanpassingen aan het heerlijk smeuïge en koppelrijke blok, met wellicht wel iets meer remkracht. Verder blonk de oude Street Twin altijd vooral uit in eerlijke eenvoud.

Teaser trailer 2019 Triumph Street Scrambler:

Naar verwachting zullen we dit najaar met het duo kunnen rijden en lees je er uiteraard alles over in MOTO73. Tot die tijd houden ook wij – geen teasers van ons; maak je geen zorgen – je nog even in spanninng. Dinsdag lees je hier op Motor.nl uiteraard alles over de nieuwe Street Twin, Street Scrambler en al het andere nieuws vanaf de Intermot in Keulen.

Foto en video’s: Triumph Motorcycles

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image