Inhoud, Routes & Video’s Promotor 8/2018

TOEREN

KouwePotenTocht 2018: Halloween

De Kouwepotentocht 2018 wordt extra zwaar. Niet alleen moeten we ons wapenen tegen de ijzige kou, maar ook tegen boze geesten. Jawel, we maken er een Halloween-rit van langs kastelen, ruïnes en andere griezelige zaken.

SCHRIJF JE IN!

Catalunya moltes gràcies!

In het achterland van Barcelona liggen maar liefst vier circuits. Om er te komen, rijd je over je eigen oneindige circuit. Vier dagen op jacht in het achterland van de Costa Dorada, door de Sierra Montserrat en andere bergketens. En op de laatste dag verzucht je ‘Catalunya moltes gràcies’.

LEES VERDER

Made in Switserland

Het zuiden van Zwitserland heeft de mooiste bergen, het noorden de mooiste merken. Jan Dirk maakt een Grand Tour langs horloges, zakmessen, chocolade & koffie, de vooruitging en de drank van de duivel.

LEES VERDER

PROMOTOR REGENTRANING

Mogen wij je helpen om zonder samengeknepen billen door een natte bocht te sturen? Zullen we je uitleggen hoe je remt op afgevallen herfstbladeren? Moeten we duidelijk maken hoe je de kans op een valpartij in winter fors kunt verkleinen?

SCHRIJF JE IN!

MOTORTESTS & VIDEO

  • BMW R1250 GS SHIFTcam
  • Harley-Davidson FXDR 114
  • Toertest Yamaha Tracer 900 GT
  • Kawasaki Vulcan S Sport & Light Tourer
  • A2-motoren: Ducati Scrambler Sixty2, KTM 390 Duke, Honda CB300 R, Husqvarna Svartpilen 401, Kawasaki Ninja 400, Yamaha MT-03
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.