13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Politie dreigt te stoppen met bekeuringen

As minister Opstelten voor maandagmiddag de politievakbonden niet tegemoetkomt in de vastgelopen cao-onderhandelingen, stopt de politie met het uitschrijven van bekeuringen. Het 'coulancebeleid' gaat alleen gelden voor lichte overtredingen zoals fietsen zonder licht. Deelname aan de actie is voor iedere agent vrijwillig, dus kijk niet raar op als je toch nog op de bon wordt geslingerd.

Volgens de grootste politiebond ACP is er veel animo om mee te doen aan de bonnenstop. Het op zak houden van bekeuringen is een eerste actiemiddel. Welke acties we nog meer kunnen verwachten is nog niet duidelijk. De politie wil van de minister een salarisverhoging. En de agenten willen de mogelijkheid om met vroegpensioen te gaan.

Bron: RTL Nieuws
Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen