13 C
Nederland
donderdag 30 juni 2022

Winnaar GP Droomteam

Het blijft toch enorm spannend, zo’n alles bepalende GP-quiz die ervoor moet zorgen dat slechts een iemand met de hoofdprijs naar huis gaat. De GP Droomteam Competitie 2011 kende twee teams die de eerste positie na de GP van Valencia deelden en tijdens de MOTORbeurs Utrecht moesten Loes van der Jagt en Steven Reuvers aan de slag om uiteindelijk uit te maken wie de Honda CB1000R à € 13.199,- zou gaan winnen.

Na een spannende strijd, gelijk opgaand tot de laatste vragen, wist uiteindelijk de jongedame het verschil te maken en te winnen met 12-10. Loes heeft nog geen rijbewijs, maar door deze prijs te winnen kan het haast niet anders dan dat ze nu zo snel mogelijk aan de slag gaat. Steven Reuvers was uiteraard flink teleurgesteld, maar verbeet zich en wint een op maat gemaakt MJK-pak ter waarde van € 1.600,-.

Komend seizoen staat er een Kawasaki ZX-6R (waarde: € 12.998,-) op je te wachten, mits je het beste team invult. Meer informatie over de nieuwe GP Droomteam Competitie 2012 vind je in MM06/12, die donderdag 22 maart in de winkel of op je deurmat ligt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen