Politieacademie Lelystad op Beta’s

De Politieacademie in Lelystad zal met ingang van januari 2012 een gedeelte van haar motorrijopleidingen uitvoeren met nieuwe Beta’s. De keuze is gevallen op de Alp 200 en de RR 125 LC Enduro. “Doorslaggevend hierbij is geweest de lichte uitvoering, handelbaarheid en bedieningsgemak voor beginnende motorrijders, de beproefde techniek en uiteraard de prijskwaliteit verhouding”, aldus Bert Hogenkamp, manager onderwijs bij de Politieacademie.

“De Politieacademie is van mening dat de Beta´s een waardige opvolger zijn voor de huidige Honda-terreinmotoren die na jarenlange trouwe dienst aan vervanging toe waren.” Enkele dagen voor kerst werden de elf nieuwe Beta’s door importeur Kamphuis Trading afgeleverd op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.