13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Politieacademie Lelystad op Beta’s

De Politieacademie in Lelystad zal met ingang van januari 2012 een gedeelte van haar motorrijopleidingen uitvoeren met nieuwe Beta’s. De keuze is gevallen op de Alp 200 en de RR 125 LC Enduro. “Doorslaggevend hierbij is geweest de lichte uitvoering, handelbaarheid en bedieningsgemak voor beginnende motorrijders, de beproefde techniek en uiteraard de prijskwaliteit verhouding”, aldus Bert Hogenkamp, manager onderwijs bij de Politieacademie.

“De Politieacademie is van mening dat de Beta´s een waardige opvolger zijn voor de huidige Honda-terreinmotoren die na jarenlange trouwe dienst aan vervanging toe waren.” Enkele dagen voor kerst werden de elf nieuwe Beta’s door importeur Kamphuis Trading afgeleverd op het Centrum voor Handhaving en Mobiliteit in Lelystad.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen