vrijdag 26 april 2024

Poll > Waar gaat de vakantie heen?

De zomer is aangebroken en het pekelleed is allang weer vergeten. Na een weifelende seizoenstart volgde toch nog traditiegetrouw een periode van topdrukte bij de motorzaken vanwege jaarlijks terugkerende zaken als lege accu’s en vergomde benzine. Nu al het materieel weer rijdt, is de gehele Nederlandse motorrijderspopulatie uitgezwermd over de Nederlandse wegen.

De vakantietijd staat voor de deur en dat betekent wederom een drukke periode bij de motorzaken. Frisse remblokjes, verse remvloeistof, nieuwe banden en misschien toch nog maar even een klein beurtje. Reden voor deze tweede onderhoudsgolf? Voor veel motorfietsen staan er één of meerdere uitstapjes gepland naar… Ja, waar naartoe eigenlijk? Wat is jouw favoriete bestemming voor de ultieme motorvakantie?

Mijn favoriete bestemming is:
A. Eifel
B. Dolomieten
C. Pyreneeën
D. Alpen
E. Vogezen
F. Ardennen
G. Eigen land

Laat het ons horen via de rechterkant van deze pagina!

Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen