vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Poll > Waar gaat de vakantie heen?

De zomer is aangebroken en het pekelleed is allang weer vergeten. Na een weifelende seizoenstart volgde toch nog traditiegetrouw een periode van topdrukte bij de motorzaken vanwege jaarlijks terugkerende zaken als lege accu’s en vergomde benzine. Nu al het materieel weer rijdt, is de gehele Nederlandse motorrijderspopulatie uitgezwermd over de Nederlandse wegen.

De vakantietijd staat voor de deur en dat betekent wederom een drukke periode bij de motorzaken. Frisse remblokjes, verse remvloeistof, nieuwe banden en misschien toch nog maar even een klein beurtje. Reden voor deze tweede onderhoudsgolf? Voor veel motorfietsen staan er één of meerdere uitstapjes gepland naar… Ja, waar naartoe eigenlijk? Wat is jouw favoriete bestemming voor de ultieme motorvakantie?

Mijn favoriete bestemming is:
A. Eifel
B. Dolomieten
C. Pyreneeën
D. Alpen
E. Vogezen
F. Ardennen
G. Eigen land

Laat het ons horen via de rechterkant van deze pagina!

Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelNieuwe MOTOR is uit!
Volgend artikelTT Assen terug bij NOS

Gerelateerde artikelen