Poll > Waar gaat de vakantie heen?

De zomer is aangebroken en het pekelleed is allang weer vergeten. Na een weifelende seizoenstart volgde toch nog traditiegetrouw een periode van topdrukte bij de motorzaken vanwege jaarlijks terugkerende zaken als lege accu’s en vergomde benzine. Nu al het materieel weer rijdt, is de gehele Nederlandse motorrijderspopulatie uitgezwermd over de Nederlandse wegen.

De vakantietijd staat voor de deur en dat betekent wederom een drukke periode bij de motorzaken. Frisse remblokjes, verse remvloeistof, nieuwe banden en misschien toch nog maar even een klein beurtje. Reden voor deze tweede onderhoudsgolf? Voor veel motorfietsen staan er één of meerdere uitstapjes gepland naar… Ja, waar naartoe eigenlijk? Wat is jouw favoriete bestemming voor de ultieme motorvakantie?

Mijn favoriete bestemming is:
A. Eifel
B. Dolomieten
C. Pyreneeën
D. Alpen
E. Vogezen
F. Ardennen
G. Eigen land

Laat het ons horen via de rechterkant van deze pagina!

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.